ZVEZDA: Pojedinci žele da nas razbiju, ali neće im uspeti!

Klub sa Marakane se oglasio povodom nadolazećih predsedničkih izbora

Fudbalski klub Crvena zvezda odbacio je navode da su predstojeći predsednički izbori nelegitimni, uz konstataciju da takve priče imaju za cilj da naruše jedinstvo u klubu.

>>> KOKEZA: Crvena zvezda i Terzić su za mene prošlost!

Klub je na u saopštenju na zvaničnom sajtu izneo zaključke Upravnog odbora, a koje je potpisao predsednik Svetozar Mijailović uoči predsedničkih izbora koji će se održati 11. oktobra.

- Iako postoje pravne praznine u normativnim aktima kluba koje kao nesavršenosti postoje u svakom uređenom sistemu, pa i u izbornim, zauzet je stav da će se tehnički problemi rešavati u hodu, uz konstataciju da oni nikako ne mogu uticati na regularnost celokupnog izbornog postupka -  stoji na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Upravni odbor kluba navodi da su pisanja pojedinaca zlonamerni i naručeni.

- Upravni odbor nedvosmisleno odbacuje, kao zlonamerne i naručene, sve medijske nastupe pojedinaca koji tumače izbornu proceduru na svoj način nazivajući je nelegitimnom, a sa ciljem razbijanja uspostavljenog jedinstva unutar kluba na svim nivoima.

Iz Zvezde poručuju da u narednim danima očekuju nove medijske napade, ali da oni neće narušiti atmosferu.

- Upravni odbor je zaključio da se u narednim danima mogu očekivati novi medijski napadi i nove naručene hajke sa ciljem destabilizacije Crvene zvezde, ali da će naš klub na to odgovoriti sa još većim jedinstvom na svim nivoima i sa još boljim igrama na putu osvajanja šampionske titule.

Upravni odbor pohvalio je rezultate i odao priznanje igračima na čelu sa trenerom Miodragom Božovićem, uz konstataciju da je zabeležen najuspešniji start u poslednjih 15 godina.

Analizirana je i problematika licenciranja za evropska takmičenja, ukazano na sve teškoće i dogovoreni su konkretni koraci u rešavanju tog pitanja.

(Telegraf.rs/Tanjug)