Božić najavio još jedno pojačanje u Partizanu

Trener crno-belih košarkaša održao konferenciju pred meč sa Krkom

Trener košarkaša Partizana Petar Bozić izjavio je, pred meč sa Krkom, da klub radi na dovođenju jos jednog pojačanja, nakon što je stigao Kevin Džouns.

- Imamo želju da dovedemo još jednog igrača, ali ne mogu ništa konkretno da kažem u ovom trenutku. Voleli bismo da nađemo najbolje rešenje za novac koji imamo, ali nisam siguran da možemo da priuštimo igrača koji nije prošao u NBA - rekao je Božic na konferenciji za medije u hali Pionir.

>>> Novi centar crno-belih sleteo u Beograd: Čuo sam da Partizan zovu ''evropski Boston'' (VIDEO)

On je dodao da klub čini sve kako bi Amerikanac Džonus debitovao protiv Krke.

- On je stigao sinoć, jutros je otisao na lekarske preglede. Potrebno je da se sredi administracija, radimo sve na tome da bude u sastavu. Imao je naporan put, samo jedan trening sa ekipom, videćemo koliko ćemo moći da računamo na njega - izjavio je Božić

Strateg crno-belih istakao je da je ekipa izvukla pouke i pozitivno reagovala posle poraza od Cibone u Zagrebu.

- Dolazi nam Krka, koja ima promena u sastavu u odnosu na prošlu godinu. Odigrali su odlično utakmicu protiv Cedevite i očekuje nas težak meč bez obzira na njihov poraz od Metalca. Moramo da damo sve od sebe pred našim navijačima i pokušamo da dođemo do pobede - zaključio je Božić.

Partizan ima skor 2-4, a jedine dve pobede ostvario je u Pioniru protiv MZT-a (72:69) i Sutjeske (75:67).

Utakmica Partizan - Krka igra se u subotu od 19 sati u Pioniru. Košarkaši Partizana na ovom meču podržaće akciju "Milion razloga" koja za cilj ima da podigne svest nacije o značaju pregleda u prevenciji raka dojke.

(Telegraf.rs)