SEKSI CICE VAS ČEKAJU! Ne propustite Kup Beograda u bodibildingu i fitnesu! (FOTO)

Ova manifestacija će okupiti najbolje srpske takmičarke i takmičare u Domu kulture Palilula

Takmičenje "Belgrade open 2015 Nikica Lazić" koje će biti održano u nedelju 25-tog oktobra ove godine je jedino takmičenje u Bodi bildingu,fitnesu i bikiniju u Srbiji na kome će biti dodeljivane novčane i vredne robne nagrade kao i putovanja na atraktivne destinacije.

>>>Srpski bodibilder izdominirao na Švarcenegerovom takmičenju! (FOTO)

Beogradski savez za Bodi bilding i fitnes kao i klub Ahilej iz Beograda, koji je tehnički organizator takmičenja, dodelom nagrada želi da stimuliše i pomogne razvoj sporta kod naše populacije kao i ljudi u regionu.

Na svaki način oni žele da sportistima koji se trude da na takmičenjima postignu rezultate pomognu kroz nagrade koje daju.

Takmičenje se održava u Ustanovi kulture Palilua, Ulica Mitropolita Petra 8. a očekuju se svi najbolji takmičari Srbije, jer se dan ranije u subotu u Domu Sindikata održava prvenstvo Srbije u bodibildingu, fitnesu, bodifitnesu i bikini fitnesu.

To znači da će svi naši šampioni doći i na Palilulu sutradan. Od muških takmičara očekujemo dolazak vicešampiona sa najjačeg ovogodišnjeg svetskog takmičenja "Arnold klasik" Vladicu Jovanovića, zatim biće tu još mnogo drugih vrhunskih bodibildera.

U bikini fitnesu koji je najzanimljivija klategorija za obične "smrtnike" očekuje se veliki dueli kako u kategoriji do 163 cm gde će nastupiti Maja Pavlović, Amina Rogti, Dijana Đajić, tako i u višoj kategoriji preko 163 gde ćete moći da vidite Milicu Kalinić, Jovanu Sekulić, Milicu Lazović i druge vrhunske takmičarke.

Takmičarske kategorije su:

1.JUNIORI

2.FITNESS ZENE

3.BIKINI DO 163

4.BIKINI PREKO 163 cm

5.FIZIK MUSKARCI

6.BODY FITNESS ZENE

7.BODY BUILDING CLASSIC

8.BODY BUILDING DO 80 kg muškarci

9.BODY BUILDIN DO 90 kg muškarci

10.BODY BUILDING PREKO 90 kg muškarci

11.APSOLUTNA KATEGOTIJA BODY BUILDING MUSKARCI

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)