Srpskom fudbaleru trener dao kopačke, on odmah dao gol!

Mladi napadač otkrio je pozadinu njegovih dobrih igara ove sezone

Napadač mlade reprezentacije Srbije Nikola Stojiljković ove sezone igra odlično za Bragu. U dosadašnjem toku prvenstva postigao je pet golova, od toga četiri levom nogom za koju on smatra da mu je slabija.

Poslednji gol u prvenstvu postigao je desnom nogom, u pobedi svog tima nad Belenensešom 4:0, a glavni "krivac" za to je trener Brage Paulo Fonseka.

>>> Bivši fudbaler Čuke dao dva gola za Bragu! Prvi je fantastičan! (VIDEO)

Dva dana pred utakmicu Stojiljković se požalio Fonseki na bele kopačke koje nosi, a trener Brage imao je za njega spreman odgovor.

- Sačekaj, imam nešto za tebe, daću ti fudbalske cipele koje same igraju, moje su, ne znam jedino da le će boja da ti se svidi, teget su...Uživanje i golovi u njima su , ipak, zagarantovani, pa razmisli - rekao je Stojiljkoviću Paulo Fonseka, a prenosi Sport.

Poklon je mladi napadač je oberučke prihvatio, obuo, a one su svoj posao odradile na terenu. Stojiljković je postigao gol desnom nogom, a čini se da ovo nije iznenadilo Fonseku.

- Fonseka mi je uz osmeh rekao:

- Nikola, ono što je do mene, ja sam uradio, noge su obezebđene, vidi šta ćeš sa glavom... Šalim se, čestitam, svaka čast! - otkrio je Nikola Stojiljković.

Braga se nalazi na četvrtom mestu sa šest bodova zaostatka za vodećim Spotingom.

(Telegraf.rs)