U Partizanu primaju golove kroz uši, a on koga su oterali, skida penale kao lud u Turskoj

Crno-beli kubure sa važnom pozicijom u timu, a Milan Lukač kida u Turskoj

Jedan je brže bolje popio klupu zbog krize među stativama, a drugi u rekordnom roku dokazuje da nije kvalitet za Partizan. Dvojica golmana crno-belih, Živko Živković i Filip Kljajić uspeli su zajedno sa sačuvaju mrežu od početka sezone na samo šest mečeva iako je do sada šampion Srbije odigrao 28 mečeva.

Dakle, prvak Srbije je uspeo u tri takmičenja da bude nesavladan na svega 21,4 odsto mečeva što je ispod svakog nivoa za tim koji pretenduje na puno pobeda i trofeja tokom sezone.

>>> Babović i Partizan ne gube kada se na centru baca novčić!

Zanimljivo je da su crno - beli imali start u sezoni od četiri uzastopne pobede "sa nulom", to jest, na preostalih 24 susreta samo dva puta Živković, odnosno Klajić, po jednom bili nesavladani.

Pogledajmo sve te "famozne mečeve".

Kup meč protiv Sinđelića (2:0)

Prvenstvena protiv Radničkog iz Niša (0:0)

Prvenstvena protiv Jagodine (6:0)

Prvenstvena protiv Metalca

Dva puta protiv Dile Gori u kvalifikacijama za LŠ (1:0 i 2:0)

Sa druge strane, golman koji je nasledio Vladimira Stojkovića na golu crno-belih, a koje su olako u tursku pustili čelnici kluba briljira.

Da, Milan Lukač je jedan od najbolje ocenjenih golmana, a koliko mu je dobro u dresu Ahisara govori i činjenica da je čak tri puta od 4 uspeo sa sačuva mrežu kada je protivnik imao penal.

Poslednji put, za vikend, kada je zaustavio udarac fudbalera Kasimpaše.

- Pravovremeno sam sa bacio i uspeo - otkrio je za Žurnal Milan Lukač, kojeg mnogi u srpskom fudbalu pamte po odbranjena dva penala u Večitom derbiju.

Otkriva da ga je savladao samo Samjuel Eto sa 11 metara.

- Pored Argentinca Skariola, skinuo sam šut i Kameruncu Ndojeu na gostovanju Trabzonu. Jednom je i protivnik uspeo da promaši - opisuje Milan Lukač konstatujući i da ga bole rezultati njegovog Partizana.

Imate sve vreme ovog sveta da u komentarima napišete ko je najodgovorniji što Partizan ima problema sa golmanima već neko vreme?

(Telegraf.rs)