INDIJANAC: Srpski fudbaler pretio sudiji i skandalozno ga vređao! (VIDEO)

Bojan Čečarić je na meču protiv Spartaka uputio niz uvreda na račun pomoćnog sudije Srđana Obradovića

Gradski stadion u Subotici ove sezone kao da je pretplaćen za ružne scene na fudbalskim utakmicama, gde su u glavnim ulogama fudbaleri ili treneri srpskih ekipa i njihovo nesportsko ponašanje.

Naime, na utakmici Spartak - Javor došlo je do skandala u 85. minutu meča, kada je sudija isključio fudbalera Ivanjičana Bojana Čečarića.

Sve je počelo posle duela u kaznenom prostoru Čečarić pao i tražio penal. Duel je bio tačno ispred dodatnog sudije Srđana Obradovića koji je verovatno glavnom arbitru Marku Popoviću signalizirao da nema prekršaja.

>>> Nezapamćena tuča u srpskom fudbalu! (VIDEO)

Mladom fudbaleru Javora se to nije svidelo, pa je dodatnom sudiji ružno dobacio, na šta je zaradio direktan crveni karton. Posle toga je usledio rafal uvreda i psovki, koje je dodatni sudija Srđan Obradović uredno zapisao i evidentirao u zapisniku.

Sada je poznato i koje reči mu je vidno nervozni Čečarić uputio.

- Jeb***  ti majku ustašku, čekam te napolju posle utakmice - bile su reči Čečarića koje je Obradović zapisao i potpom prijavio u službenom zapisniku. Mladi fudbaler Javora je čak i odgurnuo glavnog sudiju u naletu besa posle crvenog kartona.

Pogledajte i sami kako je sve izgledalo u priloženom snimku od 5:10.

Kao i na 3:27 u prilogu ovde.

Podsetimo, sličnu nesportsku scenu u Subotici videli smo i na meču između Spartaka i Crvene zvezde, kada je tadašnji trener ''plavih golubova'' Stevan Mojsilović imao svoj ''šou''.

(Telegraf.rs)