BILIĆ: Proveriću da li moji psi navijaju za Totenhem, nešto su me drugačije gledali!

Hrvatski stručnjak održao zanimljivu konferenciju za medije

Nedeljno popodne rezervisano je za derbi engleskog šampionata između Totenhema i Vest Hema (17.oo časova), a pred ovaj meč trener Čekićara Slaven Bilić dao je zanimljivu izjavu na konferenciji za novinare.

>>> MURINJO: Ako planiramo da osvojimo titulu, trebaće nam Tom Kruz! (VIDEO)

Izjavu koja je mnoge zasmejala.

- Ne osećam neku netrpeljivost prema Sparsima. Ne. Ali oni su londonski klub i utakmica puno znači navijačima. Navijači Vest Hema rade zajedno s navijačima Sparsa i dobra stvar je kada vaši igrači pobede, da jedva čekate otići na posao kako biste zadirkivali kolege. A ako izgubite, onda baš nije ugodno - rekao je Slaven Bilić, a potom dodao:

- U mom stanu svi navijamo za Vest Hem. Mislim da mi ni psi nisu navijači Sparsa, ali proveriću. Jutros su me gledali mrvicu drugačije.

Na poslednja tri gostovanja ekipa Vest Hema izašla je nepobeđena protiv Totenhema, ali će u ovoj utakmici biti lišeni pomoći Dimitri Pajea, koji će zbog povrede zgloba sa terena odsustvovati tri meseca.

- Ne trebate da budete menadžer kako biste zaključili da nam je zaista važan. Njegov uticaj na igru je ogroman i naravno da će nam nedostajati. Ali pristupićemo toj utakmici sa ubeđenjem da ako igramo dobro, znamo da imamo dobru šansu - zaključio je Slaven Bilić.

Nakon 12 odigranih kola, ekipe Vest Hema i Totenhema dele peto mesto na tabeli sa osvojenim 21 bodom.

(Telegraf.rs)