Ristić načuo zašto su Zvezdini kadeti obukli Partizanove trenerke!

Disciplinska istraga tek treba da utvrdi zašto je uopšte došlo do situacije u kojoj su mladi igrači narušili ugled kluba

Velika prašina se podigla zbog neverovatnog poteza dvojice kadetskih fudbalera Crvene zvezde Filipa Maksića i Slađana Rakića koji su slikali u trenerkama sa obeležjima Partizana, a potom i fotografije objavili na Instagramu.

Direktor omladinske škole Dragan Mladenović podneo je disciplinsku prijavu i suspendovao dvojicu kadeta zbog grubog kršenja klupske discipline.

U međuvremenu je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić rekao da bi već sad dvojici igrača uručio ispisnice, ali da će se pristupiti proceduri, nakon koje će se doneti konačna odluka.

>>> Vučelić zove Zvezdine grešnike u Partizan!

Prvotimac crveno-belih koji je prošao omladinsku školu na Marakani Mihailo Ristić rekao je da je moguće da je dvojici kadeta neko smestio.

- Čuo sam da im je neki drugar smestio! Njih dvojica su fudbaleri Crvene zvezde, reprezentativci i moraju da paze na svoje ponašanje. Treba da znaju da daju primer mlađima - rekao je Ristić za dnevni list "Kurir".

- Ne možeš da se slikaš u Partizanovom dresu. Jednostavno, neke stvari se ne rade - zaključio je Mihailo Ristić.

(Telegraf.rs)