Milojka su ispljuvali i GROBARI i DELIJE! Ovo je njegov odgovor (VIDEO)

Partizan i Zvezda su propali fudbalski simboli komunističkih vremena - rekao je Pantić

Legendarnog sportskog komenattora Milojka Pantića prethodne nedelje ispljuvali su i navijači Crvene zvezde i navijači Partizana, a sve zbog komenatar koje je rekao u emisiji ''Sportska galaksija.''

Podsetimo, Pantić je izneo niz kritika na račun Partizanove pobede u Alkmaru, a svojevremeno je u istom kontekstu pominjao i Zvezdu. Dovoljno da nanese gnev navijača oba tima.

>>> NIJE PONIŽAVAO SAMO PARTIZAN: Milojko Pantić spakovao Zvezdu u mrtvački sanduk! (VIDEO)

U novoj emisiji, Milojko je imao odgovor.

- Svaki put kada komentarišem zbivanja u i oko dva nekadašnja giganta, a danas propale fudbalske simbole komunističkih vremena, ne milsim na njihova slavna imena i bogatu tradiciju već na današnja rukovodstva koja su uzurpirala uprave i prisvojila ta naša opštenarodna dobra - rekao je Pantić i dodao:

>>> Da li je realno da Milojko Pantić ovako ponižava Partizan? (VIDEO)

- Godinama već, kolega Dobrivoje Janković i ja, i svi gosti Sportske galaksije upozoravamo, ukazujemo i dokazujemo da jedino u fudbalskom sportu ne postoji ni T od tranzicije, odnosno od povratka iz socijalističkih u kapitalističke društvene odnose. Rukovodstva dva propala kluba i fudbalski savez ponašakju se kao da im je to dedovina, a ne opšte dobro.

Kompletan video možete POGLEDATI OVDE.

(Telegraf.rs)