Božinov posvetio gol Miconiju (FOTO)

Bugarin zahvalan čoveku koji mu pomaže na planu mentalne stabilnosti

Valeri Božinov je verovatno jedina osoba naklonjena Partizanu koja žali što kreće pauza u prvenstvu.

Razlog je naravno taj što je Bugarin uhvatio dugo čekani golgeterski ritam, koji će sada morati da prekida, zbog odmora, ali ako na proleće bude efikasan kao u dva poslednja meča (tri gola), onda navijači Partizana mogu da se nadaju boljim danima.

>>> Božinov prekinuo mučenje Partizana: Borac pao u Humskoj u 84. minutu! (VIDEO)

Božinov je pobedonosni gol protiv Borca posvetio osobi koja mu, kaže, mnogo pomaže poslednjih meseci.

- Prvo želim da kažem da je ovo gol za našeg psihologa Miconija (Mirjana Beronja, prim. aut), zato što radimo sa njom već nekoliko meseci. Rekao sam da ću dati gol za nju i, evo, uspeo sam - poručio je Bugarin posle meča.

O samoj utakmici kaže da se u igri osetila nesigurnost koja je prisutna zbog šokantne eliminacije od Augzburga.

- Šta reći, dobro smo završili sezonu, jer znate da je bilo teško posle Augzburga za psihu. Izgubili smo utakmicu koju je trebalo da dobijemo. Teško je bilo i protiv Rada, ali  mi smo Partizan i moramo svaku utakmicu da idemo na pobedu, jer svako ko nosi dres Partizana treba da zna samo jedno - da pobedi. Sve drugo nije dobro.

>>> Da li je moguće da je Božinov ovo promašio? (VIDEO)

Bugarin je iskoristio priliku i da uputi izvinjenje navijačima zbog bolne eliminacije iz Evrope.

- Izvinjavam se navijačima i ljudima koji vole Partizan za situaciju koju smo imali protiv Augzburga. Svi smo mislili i verovali da možemo ići dalje, ali nažalost nismo uspeli. Bilo nam je teško, jer znamo koliko je izgubio klub što nije ostao u Evropi. I u Superligi je teška situacija po nas, ali i pored svega znamo da moramo da se trudimo i da ginemo za dres Partizana.

O naglom usponu forme...

- Dobro je za mene što dajem golove, ali se nažalost sezona završava baš kada sam ušao u formu. Sad sledi odmor mesec dana, posle koga moramo da se vratimo obavezama sa "čistom glavom" kako bi dobro završili godinu. Partizan mora da se bori do poslednjeg kola, a moramo i da uzmemo kup.

(Telegraf.rs)