Šumahera je izveo na šampionski put, a sada mu je zabranjeno da ga vidi!

Očekuje se da će menadžment porodice uskoro reagovati

Vili Veber, nekadašnji menadžer Mihaela Šumahera, obelodanio je da mu je Korina, supruga sedmostrukog šampiona Formule 1, zabranila da dolazi u posetu slavnom Nemcu.

Šumaher se i dalje oporavlja od posledica strašne nesreće na skijanju, koju je doživeo 2013. godine. Trenutno se nalazi na kućnom lečenju, a po želji porodice o njegovom zdravstvenom stanju jako malo se zna.

Tog 29. decembra 2013. godine Šumi je pao sa skija i udario glavom o stenu posle čega je ostao u komi. Posle šest meseci u komi bio prebačen na rehabilitaciju, prvo na kliniku u Švajcarskoj, a potom u septembru na kućni oporavak.

Veber je na katolički Božić najpre na Fejsbuku objavio da mu Korina ne dozvoljava da poseti nekadašnjeg klijenta i prijatelja.

- Do danas nisam video svog prijatelja od nesreće. Ostaje mi samo da čuvam uspomenu na njega. Uvek sam bio na njegovoj strani, i stvarno sam sve pokušao da bih poboljšao situaciju - napisao je između ostalog Veber, a potom u izjavi za "Bild" pojasnio:

- Sve što sam napisao na Fejsbuku je dovoljno jasno. Korina mi je zabranila da imam kontakt sa Mihaelom. Sto puta sam tražio dozvolu za posetu, i nijednom nisam dobio. Ovo je užasna situacija za mene. Moja porodica pati. Punih 25 godina smo porodični prijatelji, i niko ne razume šta se desilo - rekao je menadžer.

Gospođa Šumaher se nije oglašavala, a očekuje se da će menadžment porodice uskoro reagovati.

Veber je prvi uočio talenat Mihaela, kog je potom zastupao ali i njegovog brata Ralfa Šumahera, s kojim je sarađivao 13 godina. Takođe ga je angažovao i Niko Hulkenberg.

(Telegraf.rs)