Da li je vreme da kapiten Partizana potpiše za Sarajevo?

Mediji u Bosni objavljuju da je Stefan Babović na korak od Koševa i da ga samo sitnice dele od transfera u ekipu Miodraga Ješića

Mediji u Bosni i Hercegovini bruje o navodnom transferu Stefana Babovića u Sarajevo. Kapiten Partizana u odsustvu Saše Ilića, nezadovoljan je tretmanom u Humskoj od strane navijača i po završetku polusezone navodno je to saopštio sportskom direktoru Ivici Ilievu i predočio mu da želi da raskine ugovor.

Iliev je potvrdio da Partizan Baboviću neće praviti problem za prelazak u drugi klub. Prvo se pominjala Vojvodina, koju trenira Nenad Lalatović, zet Stefana Babovića.

>>> Kog zaboravljenog igrača Partizana, Ivan Tomić vadi iz naftalina?

Podsetimo, Sarajevo sa klupe predvodi Miodrag Ješić, bivši trener Partizana, koji želi da pojača vezni red. Portali u Bosni navode da je dogovor blizu i da su pregovori u poodmakloj fazi, te da Babovića samo sitnice dele od transfera.

Ukoliko dođe do transfera, biće to jedan od istorijskih, a pitanje je i kako će na to reagovati navijači Sarajeva, Horde zla, koji nisu previše prijateljski nastrojeni prema Srbima.

(Telegraf.rs)