Internet se trese zbog ovog snimka: Fudbaler uhvatio devojčicu za grudi! (VIDEO)

Bolest ili samo očinska ljubav, procenite sami?

Uznemirujuća scena koja je postala predmet ozbiljne rasprave na socijalnim mrežama, dogodila se na fudbalskoj utakmici između legendi Liverpula i Australije, odigrane u četvrtak u Sidneju.

Naime, kapiten legendi "sokerosa" i bivši vezni igrač Portsmuta i Kristal Palasa Krejg Foster, je po izlasku na teren, pred kamerama uhvatio za grudi devojčicu koja je stajala ispred njega i izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

Foster je svoj potez uskoro objasnio na Twitteru kada je i otkrio da je devojčica koja je stajala ispred njega zapravo njegova osmogodišnja kćerka!

Međutim, tek je to izazvalo burnu raspravu. I dok su ga pojedini branili, većina ga je još žešće napala.

- Bilo je zaista posebno večeras imati uz sebe našu decu koja su tu bila kao maskote. Uz mene je bila moja predivna osmogodišnja kćer. Nezaboravno - napisao je Foster i izazvao buru komentara:

- Siguran sam da je diranje njenih grudi bilo nezaboravno i za nju", "Ovo je totalno čudno", "Kakav si ti čudak", samo neke su od reakcija na koje je Foster na kraju odgovorio samo jednom rečenicom:

- Žao mi je samo što i moja 16-godišnja kćerka i 18-godišnji sin nisu bili ovde. I njih bi zagrlio jednako prisno. To je nešto posebno za oca - napisao je Foster.