Ludilo u Argentini: Nova makljaža na prijateljskoj utakmici! (VIDEO)

Vezni igrač Estudijantesa bezobrazno sapleo protivničkog igrača - i tada je nastao haos!

Ako kupite kartu za fudbalsku utakmicu u Argentini velike su šanse da, uz fudbal, gledate i masovnu tuču igrača, jer se upravo još jedan takav obračun dogodio samo nekoliko dana posle "šorke" fudbalera Boke i Rivera.

>>> Tevez se uneo u facu fudbaleru Rivera: Dobio je udarac glavom, a onda je nastao opšti haos (VIDEO)

Incident se dogodio u La Plati, gradu u kome vlada veliko rivalstvo između Estudijantesa i Gimnazije, a upravo su ova dva tima odigrala "prijateljski" duel u okviru pripremnog turnira "Torneos de Verano".

Važno je reći da ovo nije obično prijateljsko odmeravanje snaga, jer je pomenuti predsezonski turnir kroz poslednju deceniju, a i duže, dobio takmičarsku draž kao da je u pitanju prvenstvo.

Do eskalacije nasilja je došlo kada je vezni igrač Estudijantesa sa leđa "pokupio" protivnika, i bio je to znak za opšti haos na terenu.

Itstog momenta na tom delu terena skupili su se gotovo svi igrači oba tima i razmenjivali udarce nogama, rukama i ko zna čime još. Najratoborniji je bio golman Estudijantesa Marijano Anduhar, nekadašnja "jedinica" Napolija, koji je ušao u klinč sa trojicom igrača Gimnazije.

Epilog: Meč je prekinut, policija je intervenisala da razdvoji suprotstavljene strane, a reagovalo je i vođstvo lige koje je najavilo kazne za odgovorne za ovaj incident.

(Telegraf.rs)