PROTERAN SA PRIPREMA: Živković se vraća sa Kipra!

Da li je greška što je vest prvo saopštena medijima, a ne mladom fudbaleru?!

Iako to navodno nije bilo u planu, Andrija Živković se vraća sa Kipra, gde je Partizan na pripremama!

Kako javlja izveštač "Mozzart Sporta", klub je doneo odluku iza koje stoje članovi Radne grupe, a igraču će ona biti saopštena najkasnije do srede u podne.

>>> ANDRIJA IZMEĐU DVE KAZNE: Ko i kako želi da sankcioniše svetskog prvaka?

Odluka je doneta nedugo pošto je igraču ponuđen blanko ugovor, a vezista odbio da postavi svoje uslove za nastavak saradnje sa klubom.

Podsetimo, igrač se našao pod neverovatnim pritiskom jer nije želeo niti da produži ugovor sa crno-belima, niti da napusti tokom zimskog prelaznog roka, što je ostavilo čelnicima problem da plaća "penale" Investicionom fondu Pinija Zahavija od dva i po miliona evra.

Na sastanku u Nikoziji, Andrija je poručio Ilijevu, Tomiću i profesoru Vladimiru Vuletiću da "zovu njegovog tatu i menadžera", Vazura je uspostavio kontakt sa Jovicom Živkovićem. Dobio je odgovor od oca kako nema vremena za sastanak, a rukovodilac crno-belih je obelodanio da Andriju čeka suspenzija, ukoliko ne produži ugovor, i da je spreman da dođe na noge njegovim menadžerima, samo da bi se dogovor postigao.

I na to je otac odgovorio odrično, i naglasio da njegov sin neće napustiti hotel u Nikoziji ukoliko mu Partizan odluku o suspenziji ne dostavi pismenim putem i ne obrazloži je.

(Telegraf.rs)