Haos na derbiju: Opšta tuča hokejaša Zvezde i Partizana! (VIDEO)

Crveno-beli drugi put ove sezone savladali "večitog rivala"

Spektakularan hokej, prava atmosfera, navijanje, žestoka tuča i, na kraju, pobeda hokejaša Crvene zvezde u drugom "večitom derbiju" sezone protiv Partizana - 3:2.

Sem sjajnog hokeja na obe strane, meč je obeležila i masovna tuča krajem druge deonice kada se nije znalo ko koga bije!

>>> ''LUDI SRBIN'' PONOVO BIJE! Milan Lučić udario SUDIJU u facu! (VIDEO)

Uobičajene čarke prerasle su u opštu tuču u kojoj su igrači razmenjivali udarce naočigled brojnih navijača u ledenoj hali "Pionir". Pošto su se strasti smirile, sudije su analizirale sukob, pa su oba tima odlučujući period počela bez četvorice igrača.

Što se same igre tiče, posle nervozne prve deonice, u drugoj je Zvezda odigrala sa više preciznosti i mirnoće, pa je stekla "opipljivo" vođstvo golovima Uglješe Novakovića i Pavela Popravke.

U nastavku meča, Partizan je prepolovio prednost crveno-belih pogotkom Igora Zubova, da bi nedugo potom Zvezda vratila "plus dva" preko Dimitrija Markelova.

Da finiš, ipak, bude onakav kakav je i bio čitav meč - uzbudljiv, pobrinuo se Srđan Ristić koji je pet minuta pre kraja smanjio na 3:2, ali to je, kako se ispostavilo, bilo sve od Partizana koji sada, uz tri meča manje od najvećeg rivala, zaostaje za Zvezdom na tabeli 12 bodova.

(Telegraf.rs)