NEMOJTE DA SE PLAŠITE! Ovo su poruke bivših igrača za Partizan pred 150. derbi! (VIDEO)

Crno-beli su putem video poruka dobijali podršku od bivših igrača kluba iz Humske, poput Nikole Drinčića, Vladimira Stojkovića, Milana Lukača...

Fudbaleri Partizana predvođeni sportskim direktorom Ivicom Ilievim gosotvali su emisiji Ognjena Amidžića na TV "Pink", gde su ugavnom razgovarali o predstojećem 150. Večitom derbiju.

Mnogi od njih će prvi put osetititi draž igranja sa najljućim rivalom, a pobeda u takvom duelu može nekad biti vrednija i od same titule, kako je rekao Iliev.

Crno-beli su putem video poruka dobijali podršku od bivših igrača kluba iz Humske, poput Nikole Drinčića, Vladimira Stojkovića, Milana Lukača, Nemanje Kojiće, Milana Smiljanića, Petra Škuletića, Miloša Jojića, u telefonom se javio i Nikola Ninković.

Deluje da je jednu od najjačih poruka ostavio bivši golman Stojković.

- Nemojte da se plašite, pokažite šta znate i umete. Pokažite srce. Verujem da će Ivan Tomić zna kako se dobijaju derbiji i da će spremiti pravu taktiku, i slušajte Sašu Ilića. Klub je u teškoj situaciji, izađite na teren i izgarajte svih 90 minuta i niko vam ništa ne može reći - rekao je popularni Stojke, dok je Lola Smiljanić istakao da je potrebna "hladna glava, i toplo srce".

Jojić, koji je doneo Partizanu pobedu u jednom derbiju u poslednjem minutu, rekao je:

- Kad dođete u Partizan, prvo što naučite je da volite klub, a potom razvijate lojalnost. Tako je bilo pre nas, tako će biti uvek. Igrajte najbolje što umete, i moram da vam kažem: nemojte da čekate poslednji minut.

Pogledajte sve poruke za  igrače Partizana:

A pogledajte i ostatak razgovora u "AmiG Show"-u.

(Telegraf.rs)