Srpskog šampiona kaznili zbog tri pesme: Osvojio zlato, policija došla da ga hapsi (FOTO)

Kazna je napisana pre tri godine, a došla je na naplatu nakon što je Konovalov postao i profesionalni prvak sveta

Aleksandar Konovalov je pre nekoliko dana obradovao Srbiju nakon što je postao profesionalni prvak sveta u kik-boksu, ali mu je slavlje pokvarila kazna od pre tri godine.

Naime, kik-bokser iz Jagodine je 2013. godine postao amaterski svetski prvak najbržim nokautom, a tada je kažnjen zbog ''neprimerenog'' slavlja.

- Danas sam morao da platim kaznu, jer su policajci došli da me vode zbog 6.000 dinara. Razlog kazne je slavlje posle osvajanja svetske titule u Brazilu, gde sam predstavljao svoju zemlju i ponosno pevao himnu! Tačnije,rodbina me je dočekala ispred kuće sa trubačima, koji su odsvirali samo tri pesme - napisao je Konovalov na svom Fejsbuk profilu i dodao:

- Očigledno da je nekome to smetalo i pozvao je policiju! Kada su oni došli videli su pehar i rekli da neće da pišu kaznu, ali ipak su je napisali! Eh, državo, hapsite kriminalce, narko dilere... Njima ne smete ni da priđete, a mene koji sam uspešan sportista ganjate zbog slavlja od 10 minuta!

>>> Auuu Srbijo, kakvog kik boksera imaš! Strahovitim udarcem nokautirao rivala! (VIDEO)

Podsetimo, Konovalov je do titule došao pobedivši Španca Andonija Iglesijasa de la Krusa nokautom u petoj rundi, 27. februara ove godine u Jagodini.

(Telegraf.rs)