NEUKUSNA ŠALA ILI OPOMENA RADNIČKOM: Iskopana raka na stadionu "Čair" u Nišu

Nepoznati počinioci prošle noći obavili su šta su hteli na terenu i ostavili upozorenje niškom fudbalskom timu: "Ili Superliga ili ovo"

Rasplamsava se borba za prva dva mesta u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, koja vode u Superligu, a situacija u vrhu se zakuvala pošto je prvoplasirani Radnički iz Niša izgubio u Zrenjaninu od Banata (1:0), a drugoplasirani Donji Srem igrao nerešeno kod kuće s Čukaričkim (1:1). Njihovi prvi pratioci prete sve jačom ambicijom.

Nišlijama je prošle noći stiglo grozno upozorenje zbog varljivih igara u poslednje vreme. Nepoznati počinioci su na terenu stadiona "Čair" iskopali raku, pored koje je ostavljena poruka: "Ili Superliga ili ovo".

Postavlja se pitanje kako je neko ušao u objekat koji se rekonstruiše, a čuvari su zaduženi da dežuraju danonoćno.

– Postoji čuvarska služba, koja treba da pazi na materijal, opremu, mašine 24 časa dnevno. Izvođači radova treba da obezbede čuvare, a meni slučaj od prošle noći nije prijavljen – izjavio je Miomir Pešić, koordinator projekta rekonstrukcije.

Policija je pokrenula istragu. Miomir Živić, predstavnik "meraklija", navijačke grupe Radničkog, kategoričan je u tome da najvatrenije pristalice kluba nemaju veze s nemilom scenom, prenose "Južne vesti".

 

Teme