GUŽVA U ŠESNAESTERCU: Samo jedan klub iz Premijer lige ne želi Ibrahimovića!

Nije teško pogoditi ni klub, ali ni razlog

Saga Zlatan Ibrahimović se nastavlja iz dana u dan - budući klubovi švedskog napadača menjaju se kao na traci.

Najbliži je Premijer ligi, a njegov agent Mino Raiola tvrdi da Zlatan tamo može igrati još pet godina. Takođe, priznaje da ima ponude svih klubova osim Mančester Sitija.

- Zlatan je kao Bred Pit u filmu kada glumi Bendžamina Batona. Svakim danom sve je mlađi i mlađi. Sa svojom mentalnom i fizičkom kondicijom u stanju je da igra još pet godina na ovom nivou - rekao je Raiola i osvrnuo se na njegovu budućnost:

>>> Nismo navikli da Ibrahimović promašuje ovakve zicere (VIDEO)

- Njegova budućnost? To će biti poseban izbor. Osim Mančester Sitija svi klubovi PL zainteresovani su za njega. On ima ponudu sa svakog kontinenta. Iz Kine vrednu čak 55 miliona.

Razlog za siguran neodlazak u Siti svakkao je Pep Gvardiola. On i Ibra se nisu rastali u ljubavi kada je Šveđanin napuštao Barselonu. Kao što je poznato, Ibrahimović je Barsu napustio upravo zbog Gvardiole.

- Pep Guardiola je sjajan trener, ali je i kukavica. Mene je žrtvovao zbog Messija, bez hrabrosti da mi bilo šta kaže nego je odlučio da me ignoriše. Guardiola nema dostojanstva. Žoze Mourinjo je na primer trener i čovek za koga su igrači spremni da umru na terenu. Suočavao se s problemima i igračima različitih karaktera, a Guardiola izbegava klubove s takvim igračima - rekao je Zlatan svojevremeno.

Da li ova njegova izjava znači da je najbliži Junajtedu zbog Murinja? Videćemo...

(Telegraf.rs)