Navijači Zvezde pitali Lukovića da li mu je poznata pevačica posvetila pesmu (VIDEO)

Kapiten crveno-belih u novoj akciji kluba odgovarao na raznorazna pitanja navijača

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković, odgovarao je na pitanja navijača koja su mu postavljali putem društvene mreže Tviter.

Bilo je pitanja vezanih za prednost u odnosu na večitog rivala, ali i duhovitih poput toga gde je kupio karirano odelo za proslavu Nove godine, kao i kako se oseća povodom toga što mu je estradna pevačica Jana posvetila pesmu.

Luković je uglavnom uz osmeh odgovarao na takva pitanja, a prvo je bilo i peckanje Partizana, pošto je glasilo da li se sada oseća kao da je na Kopakabani, pošto je +32.

- Mi smo ipak u Srbiji, trenutno je takvo stanje da smo trenutno tu gde jesmo. Poštujemo sve rivale, ali ova godina je definitivno Zvezdina - odgovorio je Luković.

>>> Zvezdin prvi gol navijači videli tek na usporenom snimku! (VIDEO)

Dobio je i pitanje da li razmišlja o kraju karijere i koliko će mu to biti teško i da li će mu biti lakše ako pre toga uđe u Ligu šampiona.

- Voleo bih da uđem sa Zvezdom u Ligu šampiona, ali još ne razmišljam o kraju karijere, mada svi pričaju da je to najteže.

Da li ti prija što ti je estradna zvezda Jana posvetila pesmu (Lune, Lune)?

- Nije meni sigurno posvetila, mada mom ocu je nadimak bio Lune takođe, pa možda je njemu posvetila - rekao je uz osmeh kapiten crveno-belih.

>>> Golman Partizana slavio Novu godinu sa Zvezdašima: Svi komentarišu Lukovićevo odelo! (FOTO)

Gde si kupio odelo za Novu godinu?

- Bio sam na odmoru u Italiji, pa sam ga tamo kupio.

Da li bi snimio sa Ber Grilsom neku emisiju i da jedeš isto što i on?

- Ne bih sigurno, to je onaj što jede bube i sve, sigurno ne bih.

Da li bi kopirao Cakijevu frizuru ako uđeš u Ligu šampiona?

- Ne bih se nikada šišao na ćelavo, mada kako mi se proređuje kosa poslednjih godina, možda se i samo to dogodi. A i pre će Caki da presadi kosu, obećao je to - rekao je Luković.

Pogledajte i sve Lukovićeve odgovore.

(Telegraf.rs)