Lalatović posle remija sa Zvezdom: Nikad nisam zadovoljan bodom

Trener Vojvodine zaustavio je pobednički niz svog bivšeg kluba koji je trajao od 31. jula 2015. godine

Trener Vojvodine Nenad Lalatović jednog dana sećaće se da je uspeo da uradi nešto vredno u karijeri, a da to nije osvajanje pehara ili neki zapažen uspeh tima koji vodi. Setiće se da je uspeo da prekine najveći niz pobeda u istoriji srpskog fudbala.

>>> Prekinuta Zvezdina serija: Lalatović zaustavio crveno-bele! (VIDEO)

I to protiv kluba u kome je ponikao, stekao ime, bio kapiten, afirmisao se, koji je trenirao...

Lalatović i njegova Vojvodina stopirali su crveno-bele na "Krađorđu" posle 24 uzastopne pobede Beograđana.

- Čestitke Zvezdi na ovom nizu od 24 pobede i tituli, jer su je crveno-beli, po meni, osvojili. Rezultat je realan, a moram priznati da sam se pribojavao kornera u nadoknadi. Pre svega zbog toga što smo u ranijim mečevima padali u finišu. Da se igra 88 minuta mi bismo sada bili drugi - aludirao je Lalatović na trenutak kada je Ibanjez u nadoknadi vremena iz kornera uputio direktan udarac u gol i naterao golmana Kordića da jedva spasi mrežu.

>>> UMALO FRKA NA ZAPADU! Navijači Zvezde pevali, a Firmaši ih terali! (VIDEO)

Remi protiv Zvezde je svakako dobar rezultat za Vošu, ali budući da su Novosađani i dalje bez pobede ovog proleća, bod i nije nešto što zadovoljava apetite "lala".

- Više volim kad pobedimo, jer nikad nisam zadovoljan sa bodom. Danas nismo uspeli u tome, iako smo imali dve izgledne šanse. Zvezda nije imala neke izgledne šanse i kada se sve sabere mislim da je ovo realan rezultat.

(Telegraf.rs)