Zbog teksta od pre 20 godina, Čović postao legenda među Grobarima na internetu!

Na društvenim mrežama se pojavio zanimljiv isečak iz novina iz perioda kada je Čović bio gradonačelnik Beograda

Nebojša Čović je neočekivano postao ''legenda'' među navijačima Partizana, zbog teksta koji je objavljen u srpskim medijima pre 20-ak godina.

Na društvenim mrežama se pojavio isečak iz novina na kom se jasno vidi kako je trenutni predsednik Crvene zvezde, a tada gradonačelnik Beograda, čestitao crno-belima rođendan.

>>> DEČKI SU BILI KULTURNI: Reakcija zagrebačke konobarice kad je videla Delije

- Poštovani pripadnici i prijatelji jugoslovenskog i beogradskog sportskog društva Partizan u Skupštini Beograda, sa ne skrivenom radošću pridružujemo se proslavi izuzetnog jubileja.

- Ime Beograda i Jugoslavije sportisti partizana pronosili su širom sveta i utirali puteve prijateljstvu i saradnji i razumevanju među ljudima. Poklonici sporta na svim kontinentima, diveći se sportskom duhu i umeću Partizanovih asova, sticali su uverenje da sve to može da nastane samo u gradu koji zaslužuje poštovanje.

- Na taj način naš grad postaje bogatiji, privlačniji i poznatiji. To istovremeno inspiriše nove generacije da krenu stopama fudbalera, Bobeka, Miloša, Kiće, Praje, Muškatirovića, Sandića, Gligorića, Otenhajmera, Mihalića i mnogih drugih Partizanovih velikana čija imena se izgovaraju sa divljenjem.

- Još u mnogo čemu Partizan potvrđuje da je u pravom smislu beogradski. naš grad ističe uvek najviše vrednosti i ambicije. Partizan takođe nikad ne može da bude zadovoljan malim i osrednjim već uvek juriša na Olimp. Doslednost i dostojanstvo, negovanje tradicije i poštovanje prošlosti da bi se steklo pravo da nas u budućnosti pamte i poštuju oni koji će tek doći - svojstven je Beogradu, i beogradskom, jugoslovenskom Partizanu.

- U ime Skupštine grada, u ime Beograda i Beograđana još jednom izražavam zahvalnost svim sportskim generacijama Partizana za sve ono što su uradili u baštinu našeg grada. Još jednom čestitam jubilej sa željom da, koračajući i dalje zajedno, i Partizan i beograd budu uvek i u samom vrhu.

Originalan članak možete POGLEDATI OVDE.

(Telegraf.rs)