Fudbaleri Partizana slušali motivacioni govor momka koji je teško bolestan! (VIDEO)

Slobodan Jotić bori se sa multipla sklerozom već 10 godina, a ovog proleća je rešio da istrči maraton i pošalje poruku svima

Ovo je priča o Slobodanu Jotiću.

Slobodan boluje od multipla skleroze i posle teške životne borbe uspeo je da delimično pobedi bolest i 16.aprila bude jedan od učesnika Bg maratona.

>>> Partizan se oglasio: Znamo ko je organizovao napad jajima na Upravu! (VIDEO)

Jotić je pokazao da se disciplinom i voljom može sve i zato je posetio fudbalere Partizana i održao im motivacioni govor

Poslušajte i vi, a njegov govor u svlačionici počinje na 32 minuta klipa:

Do 2006. godine Slobodan Jotić je živeo živote poput svih nas. Radio je u inostranstvu kao vozač kamiona i zarađivao nekoliko hiljada evra mesečno. Jedini planovi su mu bili kako da zaradi još više novca i ostvari i druge snove. Ali kako život kroji neočekivane priče, samo je jednog dana posle dugih vrtoglavica, mučnina i drugih simptoma vezanih za to oboljenje, saznao i zvanično da boluje od multipla skleroze, bolesti sa sto lica.

Tu počinje njegova borba. Oduzimaju mu se ruke, otežano hoda, gubi vid…

Deset godina kasnije, posle teške borbe sa samim sobom i bolešću, Slobodan će 16. aprila biti učesnik 29. Beogradskog maratona! Do danas je samo jedna žena iz Norveške, koja boluje od iste bolesti, istrčala polumaraton.

Njegova snaga, volja, duh i energija inspirisali su druge da i oni pokušaju da savladaju sebe i probiju sve granice.

Kako od detinjstva navija za Partizan, njegova najveća želja bila je da ponese dres crno-belih tog dana i tako ostvari svoje snove. Mi smo mu ostvarili jedan, Slobodan je bio gost FK Partizan.

(Telegraf.rs)