Radonjić nije želeo da kritikuje Cirbesa i Micića posle novinarskih pitanja u Moskvi

Trener crveno-belih nije želeo da svaljuje krivicu na račun igrača i pohvalio ih je za igru

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je posle meča da je zadovoljan partijom svojih igrača i nije želeo da svaljuje krivicu na pojedine igrače koji su pružili nešto slabiju partiju protiv CSKA.

- Meč smo dobro počeli, ali CSKA se brzo vratio. Ulazak Teodsića je našem rivalu doneo sigurnost i prednost. Ali, nismo se dali i činili smo sve da ostanemo u igri. Tako je bilo i u drugom poluvremenu. CSKA je imao prednost, a mi smo pokušavali i uspevali da budemo blizu. Ali, protivnik je uspeo da iskontroliše meč i povede u seriji. Pokušaćemo i u narednoj utakmici odigramo dobro.

Trenera zvezde su pitali o tome zašto ima toliko poverenje u Cirbesa, koji je odigrao ispod očekivanog nivoa i u poslednje vreme je u lošoj formi.

- Cirbes nam je dao mnogo i svojim kvalitetom je doprineo dosta da mi dođemo do ovog rezultata - kratko je odgovorio Radonjić.

Usledilo je pitanje o greškama Vase Micića u završnici, ali ni tu Radonjić nije svaljivao krivicu na svog igrača.

- Imali smo priliku da priđemo još bliže CSKA. Izgubili smo loptu, nismo zagradili koš. Ali, bilo je još momenata kada smo mogli da budemo bolji i smanjimo razliku.

Poslednjih dana su u medijima plasirane informacije da su igrači Zvezda, a i sam Radonjić na meti nekih evropskih klubova za narednu sezonu, pa je novinare zanimalo da li to remeti ekipu.

- Pokazali da nas to ne remeti – odgovorio je Radonjić.

(Telegraf.rs)