Dug istorijat sukoba navijača Zvezde i Borca: Da li je oteta zastava povod za kobnu tuču? (VIDEO)

Dug je istorijat sukoba Delija iz Čačka i navijača Borca za prevlast u ovom gradu, a poslednji je nažalost ugasio jedan mlad život

Veče pre utakmice u Čačku između Borca i Crvene zvezde došlo je do tuče navijača dva kluba u kojem je život izgubio 22-godišnji fan crveno-belih.

>>> Ovo je navijač Zvezde koji je ubijen u Čačku (FOTO)

Sukob se dogodio na centralnom trgu u Čačku. Navodno je nekoliko navijača Borca bilo sa devojkama na trgu u centru grada. Kada su pored njih prošli navijači Zvezde, došlo je do prepucavanja, koje je preraslo u tuču.

>>> NOŽEM DIREKTNO U SRCE DELIJE: Užasni detalji ubistva navijača Zvezde u centru Čačka!

Tada je jedan navijač Borca upotrebio noz i direktno u srce uboo 22-godišnjeg Jaćimovića, koji je preminuo na licu mesta. Još jedan navijač Zvezde je teže povređen, a meč između Borca i Zvezde je odložen.

Navijači Zvezde i Borca već su imali sukobe u prošlosti. Delije u Čačku imaju jaku grupu čija se zastava redovno kači na ogradu Severa na svim utakmicama i kod kuće i na gostovanjima.

Pre godinu i po dana, kada je Zvezda gostovala u ovom gradu, navijači Zvezde su na tribinama gradskog stadiona u Čačku na utakmici protiv Borca istakli otetu zastavu navijačima tog kluba.

Nju su oteli upravo navijači Zvezde iz Čačka, a očigledno je da je netrpeljivost među grupama bila veoma velika, koja se iskazivala u čestim sukobima i tučama.

Nažalost, na kraju je jedna takva dovela do velike tragedije u kojoj je jedan mladi život ugašen.

Pogledajte i video otete zastave navijača Borca pre nekoliko sezona.

(Telegraf.rs)