Oglasili se navijači Borca posle ubistva navijača Zvezde!

Pripadnici navijačke grupe ''Čete'' ističu da osuđuju nemili čin koji je doveo do tragedije i ističu da srpstvo treba da ujedini navijače

Tragedija koja se dogodila u Čačku noć pre utakmice koja je trebalo da se odigra između Borca i Zvezde, kada je ubijen 21-godišnji navijač Zvezde Aleksandar Jaćimović, potresla je celu državu i navijački pokret u Srbiji.

>>> Ovo su jedina dva termina kada može da se odigra odloženi meč zbog ubistva Zvezdinog navijača

Povodom tragadije koja je za posledicu imala oduzet jedan mladi život, oglasili su se i navijači Borca, čiji je pripadnik, prema izveštajima policije, nožem ubio Jaćimovića.

>>> NOŽEM DIREKTNO U SRCE DELIJE: Užasni detalji ubistva navijača Zvezde u centru Čačka!

Oni demantuju da je neko iz navijačke grupe ''Čete'' bio akter sukoba i ubio Jaćimovića. Ostaje samo nejasno da li pod ''Čete'' podrazumevaju sve navijače Borca, ili samo konkretno tu grupu.

Prenosimo saopštenje u ceolsti:

- Oglašavamo se povodom tragičnog događaja koji se dogodio na Trgu ustanka u Čačku 23. aprila, u ranim jutarnjim satima, a koji je kao ishod imao gubitak mladog života pripadnika druge navijačke grupe.

- Niko iz navijačke grupe Čete nije bio akter ovog nemilog događaja. Pojedini mediji su neistinim i izmišljenim vestima stvorili pogrešno mišljenje u jednom delu javnosti u vezi sa tragičnim događajem.

- Navijačka grupa Čete osuđuje navedeni čin i podstiče zdravo i viteško navijačko rivalstvo jer koliko god nas u delovanju razdvajale klupske boje, boje srpstva treba da nas ujedine - navodi se u saopštenju na Fejsbuk stranici navijača Borca.

(Telegraf.rs)