OČAJNO POLUFINALE LŠ: Real je prosečan tim bez Ronalda, Hart spasio kukavički Siti (FOTO)

Prvi polufinalni meč LŠ između Građana i Reala završen je rezultatom 0:0

Loše, da gore ne može biti! Ovako na najkraći mogući način možemo objasniti sve ono što se dešavalo u prvom polufinalnom meču Lige šampiona između Mančester Sitija i Reala iz Madrida - 0:0.

Bez Kristijana Ronalda u timu (nije igrao zbog povrede) Real je pokazao da je samo jedan prosečan tim, dok su Građani pokazali pravi primer kukavičke igre. Igre u kojoj je najvažnije bilo da ne prime gol.

Nisu preterano ni pokušavali da ga postignu, iako s druge strane nije atakovao Portugalac, a posle prvog poluvremena ni Karim Benzema. Međutim, svakako ih nije briga za kritike medija na Ostrvu jer su oni svoj cilj ispunili.

Koliko je prvo poluvreme uspavljujuće delovalo na gledaoce govori podatak da je Džo Hart loptu prvi put dodirnuo u 30. minutu, dok se ni njegov kolega Kejlor Navas nije preterano družio sa istom. Otuda i ne čudi nijedan šut u okvir gola za prvih 45 minuta.

>>> Čiji to video gleda Ronaldo na klupi Sitija? (FOTO)

Siti je u nastavak ušao lišen pomoći povređenog Davida Silve, a san se ostavrio mlađanom Ihenaću. Uprkos tome što je dobio priliku da zaigra protiv Reala, nije opravdao Pelegrinijeva očekivanja do samog kraja.

Finiš utakmice je donekle promenio totalno katastrofalnu sliku ovog meča, kada su rezervista Hese i Pepe bili najbliži da zatresu mrežu. Napadač je pogodio prečku u 70. minutu, dok je defanzivac u 81. imao neverovatnu šansu. Neometan je sa pet metara šutirao ka Hartu koji je fenomenalno intervenisao i sačuvao Siti.

>>> Momenat kada je Ronaldo sam potvrdio da neće igrati (VIDEO)

Najbolji priliku na meču Siti je imao u 92. minutu kada je De Brujne šutirao iz slobodnog udarca, a Navas izbacio u korner. Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov nije ulazio u igru, a na poziciji levog beka zadovoljavajuće je odigrao Kliši. Odradio je posao i uspeo da zaustavi indisponiranog Bejla.

MANČESTER SITI - REAL MADRID 0:0

MANČESTER SITI: Hart - Sanja, Kompani, Otamendi, Kliši - Fernando, Fernandinjo - Navas (Sterling 77), Silva (Ihenaćo 39), De Brujne - Aguero

REAL MADRID: Navas - Karvahal, Pepe, Ramos, Marselo - Kazemiro, Modrić, Kros (Isko 89) - Bejl, Benzema (Hese 46), Lukas Vaskez.

(Telegraf.rs)