Novi bezobrazluk igrača Golden Stejta: Grin šutnuo Adamsa u međunožje! (VIDEO)

Drugi put u poslednje dve utakmice košarkaš Ratnika pogodio Novozelanđanina u nezgodno mesto

Centar Oklahome Stiven Adams ponovo se našao na udaru Drejmonda Grina, tačnije njegovi intimni delovi tela, i opet je završio u nokdaunu!

>>> Čudovišna Oklahoma raznela šampione! (VIDEO)

Snažni krilni centar Golden Stejta je kao i u drugom meču, udario stamenog Novozelanđanina nogom u međunožje, za šta je ovaj put kažnjen, budući da mu je dosuđen nameran faul.

Grin je bio sa loptom u toj situaciji, pokušavajući da poentira, fauliran je, a onda mu se noga ispružila i pogodila Adamsa, koji se presamitio od bola i trebalo mu je nekoliko minuta da se oporavi.

Publika je zagrmela "kick im of" (izbacite ga) u trenutku kada su sudije većale da li je Grin imao nameru da povredi Adamsa.

- Išao sam na šut. Nisam hteo nikoga da udarim u osetljiv predeo. Neko će jednog dana poželeti da ima decu, a ja neću to da sprečim na terenu - pravdao se Grin posle meča.

Međutim, malo ko mu veruje, posebno u Oklahomi.

Rasel Vestbruk je posle meča izjavio da je namera i te kako postojala.

- Mislim da je namerno to uradio. Drugi put to radi u poslednje dve utakmice. Mislim da nije u redu udarati nekog u međunožje. On kaže da nije namerno, ali kako ja to vidim, deluje da je tu bilo namere - rekao je as Oklahome.

Pogledajte sami pa zaključite.

(Telegraf.rs)