Zvezda dobila novog sponzora za sledeću sezonu!

Poznata kompanija će opremiti prostorije crveno-belih svojim programima "Zepter Medical", "Zepter Home Care" i "Zepter Home Art",

Fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija Cepter potpisali su jednogodišnji ugovor o sponzorstvu vredan 25.000 evra.

>>> Potvrđen transfer Miloševića u Zvezdu!

Kompanija Cepter se obavezala da svojim proizvodima iz programa "Zepter Medical", "Zepter Home Care" i "Zepter Home Art", izrađenim po najvišim standardima, opremi prostorije Crvene zvezde.

Crveno-beli će u narednom periodu koristiti i sertifikovani medicinski aparat Bioptron koji se primenjuje u sportskoj medicini za lečenje povreda mišića, tetiva i ligamenata.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović izrazio je zadovoljstvo saradnjom sa Cepterom.

-Crvena zvezda se uvek družila sa najboljima i to je i sada slučaj. Napravili smo saradnju sa uspešnom kompanijom, čije proizvode sam koristim. Nadam se da ćemo imati uspešnu saradnju - rekao je Mijailović na konferenciji za medije u hotelu Cepter.

Direktor Ceptera Ðorđe Rašić zahvalio se na ukazanom poverenju.

- Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da potpišem ugovor sa predsednikom Mijailovićem, čovekom koji je bio na čelu kluba i kada je Zvezda bila prvak Evrope i sveta . Naši motivi su zdravlje, da svi živimo bolje uz Cepter i to ćemo omogućiti fudbalerima Crvene zvezde - poručio je Rašić.

(Telegraf.rs)