Novi Mičel na Marakani uskoro dobija hrvatski pasoš (VIDEO)

Defanzivac stigao, najavljuje se dovođenje napadača za Ligu šampiona

Mladi reprezentativac Novog Zelanda Adam Mičel promovisan je kao novi fudbaler Crvene zvezde i poručio da je došao kako bi igrao Ligu šampiona i osvajao titule.

Talentovani 20-godišnji defanzivac prošao je jednomesečnu probu u Zvezdi i potpisao ugovor do leta 2017. godine, sa opcijom da se produži na još dve sezone.

- Lepo sam dočekan u Zvezdi. Hvala treneru Božoviću što mi je ukazao poverenje. Privilegovan sam i čast mi je što sam postao član bivšeg evropskog prvaka i šampiona Srbije. Nadam se da ću pomoći klubu da izbori plasman u Ligu šampiona - rekao je Mičel.

On je igrao na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu za omladince, dok je u domovini nosio dresove prvoligaša Senturi Junajteda i Vop Junajteda.

On je otkrio da bi uskoro trebalo da dobije hrvatski pasoš.

- Majka mi Hrvatica i u procesu sam dobijanja tamošnjeg pasoša. Uskoro bi trebalo da ga dobijem - zaključio je Mičel.

Zvezdin sportski direktor Blažo Raosavljević najavio je još dolazaka u toku sledeće nedelje i dodao da se intenzivno traga za napadačem.

- Pavlovićev odlazak u Kopenhagen ne remeti nam planove. On je bio jedna od opcija i poželeo bih mu sreću u Danskoj. Ne znam kolika je ponuda, ali čim je otišao u Kopenhagen znači da je bila odlična. Ne odbija se lako Zvezda - konstatovao je funkcioner crveno-belih.

On je potvrdio da je mladi reprezentativac Srbije Uroš Ðurđević jedno od rešenja za pojačanje u napadu.

- U principu bismo pre doveli domaćeg napadača. Ðurđević je svakako jedan od kandidata - zaključio je Raosavljević.

(Telegraf.rs/Tanjug)