HRVATI SE POBILI MEĐUSOBNO: Obični navijači ubili boga u huliganima, a najviše ovaj dedica (VIDEO) (FOTO)

Obični ljubitelji fudbala nisu mogli da podnesu ''akciju'' huligana protiv svoje reprezentacije i krenuli su u akciju, a tu se posebno istakao stariji gospodin

Skandalozne scene viđene su na utakmici Hrvatska - Češka gde je na tribinama došlo do nereda.

Najpre su huligani, za koje se kasnije ispostavilo da su članovi Torcide, zapalili desetine baklji i ubacili ih na teren, uz nekoliko topovskih udara, od kojih je jedan mogao ozbiljno da povredi jednog redara.

>>> Da li će Hrvatska biti izbačena zbog divljanja huligana? Topovski udar eksplodirao ispred redara! (VIDEO) (FOTO)

Uzaludne su bile molbe igrača da prestanu sa neredima, pa su stvar u svoje ruke uzeli obični navijači, ljubitelji fudbala. Počeli su da se tuku sa organizovanim huliganima, što je zabeleženo i na fotografijama. Huligani su obučeni u njhovom stilu, bez navijačkih obeležja, dok su obični navijači uglavnom u dresovima.

I sudeći po fotografijama, huligani su izvukli deblji kraj, jer očigledno da je bes običnih ljubitelja fudbala bio velik i zato su krenuli u obračun.

Tu se posebno istakao stariji čovek sa slike na početku koji tuče huligana. Na drugoj fotografiji se vidi da je on bio niže na tribini kada su počeli neredi huligana, a zatim je krenuo u akciju protiv njih.

Pogledajte i snimke sukoba:

(Telegraf.rs)