Kako su Severno Irci pokrali pesmu o Mitroviću i postali hit na EURU (VIDEO)

Ne mogu da verujem da je Vigan, eeej VIGAN, od svih nebitnih timova, ukrao "Mitro's on fire" pesmu. Sada je svi koriste. Jadno - komentar je jednog navijača Njukasla na tviteru koji se usijao od takvih i sličnih poruka.

Sever Engleske grmi: Krađa!!!

Pobunili su se navijači Njukasla u jeku Evropskog prvenstva u Francuskoj, a razlog je pesma! Nije to bilo koja pesma. To je najpopularnija pesma na EURU, a nije zvanična himna.

>>> NAJZARAZNIJA MELODIJA: Navijači Severne Irske nikad jače otpevali hit EURA! (VIDEO)

Reč je, pogađate, o obradi megahita iz devedesetih "Freed from desire" koji su tako dobro oživeli navijači Severne Irske i posvetili ga igraču te reprezentacije Vilu Grigsu. Obrada je toliko zarazna da je pola Evrope pevuši u ovom trenutku, čak i fudbaleri drugih reprezentacija na EURU, kao, na primer, defanzivac Nemaca Mats Humels koji je čak tražio i dobio tres Irskog heroja iz pesme - Vila Grigsa, rezerviste ostrvljana.

Međutim, navijači Njukasla ljutito tvrde da su oni prvi iskoristili pesmu u obradi koju su posvetili srpskom napadaču Aleksandru Mitroviću!

Rekli bismo da su u pravu...

Njihova verzija pesme "Mitro's on fire" je već mesecima hit na tribini, u pabovima i klubovima se uz nju najviše skače, i neizostavan je deo gotovo svakog meča "svraka".

Svoje tvrdnje navijači novog člana Čempionšipa su potkrepili i dokazom u vidu klipa iz jednog paba, koji datira iz februara, gde se lepo može čuti njihova obrada čuvenog hita posvećena srpskom fudbaleru. (Video ispod)

Pristalice Njukasla za krađu zapravo optužuju navijače Vigana, za koji igra Vil Grigs, jer su oni, kako tvrde iz crno-belog tabora, ukrali ideju koja se kasnije po inerciji samo prenela na navijače Severne Irske.

Čim je obrada Iraca počela da se ponavlja i u Francuskoj, pred očima cele Evrope - automatski je postala hit, što se nimalo ne dopada navijačima Njukasla.

- Ne mogu da verujem da je Vigan, eeej VIGAN, od svih nebitnih timova, ukrao "Mitro's on fire" pesmu. I sada je svi koriste. Jadno - komentar je jednog navijača Njukasla na tviteru koji se usijao od takvih i sličnih poruka.

- Navijačima Njukasla kao da nije dovoljno loše što je njihov tim ispao iz Premijer lige, nego sada gledaju kako ih kradu - pišu engleski mediji na ovu temu.

Zanimljivo je da Severni Irci nisu jedini prepevali poznatu pesmu na EURU, odnosno ukrali kako tvrde iz Njukasla. Sad su se i Englezi napravili "pametni" pa su na poznatu muzičku podlogu "zalepili" Džejmija Vardija i tako se vesele.

U nastavku posušajte original pesme u izvođenju Gale, zatim obradu navijača Njukasla, a kasnije i Severnih Iraca. Jer, tim redom je zaista sve išlo.

Original: Freed from desire

Obrada navijača Njukasla: Mitro's on fire

Obbrada navijača Severne Irske: "Vill Griggs on fire"

(Telegraf.rs)