Van Persi tajno boravio u Torinu, Anjeli mu daje 28 miliona

Andrea Anjeli, predsednik Juventusa, holandskom internacionalcu ponudio i dres sa brojem "10", koji je do pre nekoliko dana nosio legendarni Del Pjero

Odlazak legende Juventusa Alesandra del Pjera ostavio je ogromnu prazninu na, kako navijači novog šampiona Italije kažu, "terenu, srcu i duši". Eventualni dolazak Robina van Persija mogao bi mnogo toga da "pokrije".

Prema pisanju tiražnog dnevnika "Il Messaggero" holandski reprezentativac i član Arsenala prošle nedelje u tajnosti proveo je nekoliko sati u Torinu, razgledajući stadion i kompleks u kojem treniraju fudbaleri Juventusa.

Prema pisanju istog lista, "načelni dogovor Andree Anjelija i Van Persija je postignut", a najbolji napadač Premijer lige bi za četiri godine trebalo da inkasira 28 miliona evra! Usput, dobio bi i dres sa brojem "10", brojem koji je odlazeći kapiten Del Pjero odbio da "podigne na krov" i sa sobom odnese u istoriju.

Van Persi je dobio ponudu i sada je na sve na njemu. U međuvremenu, čelnici "stare dame" pomno prate šta se dešava sa Kavanijem iz Napolija, Suarezom iz Liverpula i mladim Pogbom iz Mančester junajteda, pošto bi jedan od ove trojice napadača mogao da bude "plan B".

(Telegraf.rs)