Dva meseca pred smrt Vladica Kovačević poslao najjaču poruku svim Partizanovcima! (VIDEO)

Da li će sada, kada je otišao Vladica, njegove reči odzvanjati hodnicima Humske kada sledeći put Zečević krene na Bjekovića, Milošević na Obućinu, Varga na Vuletića...

U jeku žestoke borbe za vlast u Partizanu u kojoj se ne biraju sredstva, legendarni Vladica Kovačević bio je jedan od retkih glasova razuma između dve vatre.

>>> Umro Vladica Kovačević: Legenda Partizana i jedan od najvećih šmekera koje je srpski fudbal imao

Sećamo se, ne beše to davno, upokojena legenda Partizana poručila je nešto zbog čega bi svi oni kojima je crno-bela boja bliska scru, a bore se za prevlast u klubu, trebalo dobro da se zamisle.

- Predlažem, volim i želim da ovaj klub bude bez trzavica, da bude jedinstven, klub u kojem se družimo, a ne da budemo razdvojeni, da razmišljamo da li da uđemo u klub ili, da razmišljamo da li ćemo videti bivšeg prijatelja ili sadašnjeg prijatelja - rekao je Kovačević u maju, na obeležavanju 50 godina finala Kupa šampiona u Briselu.

Da li će sada, kada je otišao vladica, njegove reči odzvanjati hodnicima Humske kada sledeći put Zečević krene na Bjekovića, Milošević na Obućinu, Varga na Vuletića...

(Telegraf.rs)