UPLAKANI IBANJEZ ISPRED SEVERA: Ove suze nikada neće biti zaboravljene (FOTO) (VIDEO)

Levi bek Crvene zvezde emotivno doživeo utakmicu sa Ludogorecom

Za samo godinu dana provedenih na Marakani, Luis Ibanjez je postao miljenik navijača Crvene zvezde! Ali, došlo je vreme da im se putevi raskrtse.

Svestan je toga i argentinski fudbaler koji je protiv Ludogoreca odigrao možda i poslednju utakmicu u crveno-belom dresu.

Trabzon je zahtevao da se popularni Lučo priključi ekipi odmah po okončanju kvalifikacija za LŠ, mada postoji i ona sićušna šansa da ipak pomogne Zvezdi u kvalifikacijama za LE. U svakom slučaju, Ibanjeza od 1. septembra sigurno nećemo gledati kao igrača srpskog šampiona.

Otuda i ne čudi što je Luču najteže pala eliminacija Zvezde od Ludogoreca. Emocije nije mogao da sakrije, suze su same krenule...

I posle gola kojim je izjednačio na 2:2, a pogodovo kada je sudija odsvirao kraj produžetaka i ''uništio'' crveno-beli san o Ligi šampiona. Čak i kada je izašao pred medije, svima je bilo jasno da je plakao.

- Oprostite, mnogo mi je teško. Propustili smo veliku šansu. Žao mi je i ovih ljudi na tribinama - između ostalog rekao je Ibanjez posle meča.

Jedno je sigurno, Delije ga nikada neće zaboraviti.

(Telegraf.rs)