Ništa od povratka bivšeg kapitena u Zvezdinu odbranu... za sad!

Pavle Ninkov obrazložio zašto dvomeč sa Sasuolom nije dobar trenutak za njegov povratak na Marakanu

Povratak iskusnog desnog beka Pavla Ninkova u Crvenu zvezdu, u ovom momentu, nije realan.

Iako su prve spekulacije bile da su crveno-beli uspostavili kontakt sa bivšim kapitenom, on je to opovrgao.

- Niko me iz Zvezde još nije zvao, tako da od povratka, za sada nema ništa i mislim da ne postoje velike šanse da se vraćam u Srbiju - rekao je Ninkov za "Sport".

On je podsetio da ima još godinu dana ugovora sa Tuluzom, podsetivši na ostale okolnosti zašto ne bi mogao da pomogne bivšem klubu u dvomeču u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope sa Sasuolom.

- Drugo, tek sam se oporavio od povrede zgloba, treniram sedam dana, nisam još u takmičarskom ritmu. Da me Zvezda sada i hoće, ne bih smeo da lažem ni sebe, a ni njih, da mogu da pomognem ekipi u dvomeču sa Sasuolom kad nisam sto odsto spreman.

Ipak, Ninkov ne isključuje mogućnost da opet obuče crveno-beli dres.

- Moja želja da se vratim u Zvezdu jednog dana nije sporna, nadam se da će se jednog dana ostvariti. Ko zna, možda i pre nego što sam mislio. Sve je moguće, prelazni rok traje do kraja avgusta. Ipak, ja sam realan, razmišljam o Tuluzu i kako da se vratim u top formu - zaključio je 31-godišnji Pavle Ninkov.

Podsetimo, on je Marakanu napustio 2011. godine nakon transfera u Tuluz od tri miliona evra. U Zvezdu je došao iz Rada 2008. godine, odigrao 103 utakmice, upisao tri gola i 18 asistencija.

(Telegraf.rs)