Balažic: Ponovo će svima klecati kolena od Partizana

Slovenački fudbaler oduševljen što se Marko Nikolić vratio na klupu Partizana

Fudbaler Partizana Gregor Balažic rekao je da je trener Marko Nikolić podigao ekipu posle lošeg starta sezone i poručio da će ući u seriju pobeda u Superligi Srbije.

- Upravo zbog želje trenera Nikolića sam došao u Partizan i zbog toga sam mu i dan danas zahvalan. Zbog poverenja koje mi je ukazao, na meni je da mu uzvratim dobrim igrama i "poginem" na terenu.

- Otkad se Marko vratio svakom igraču počeo je da budi da za svaki minut na terenu mora da se gine. Upravo sa njegovim pristupom i profesionalnim odnosom vratićemo ono što je postojalo kada sam došao, a to je da su protivniku klecala kolena pri pomisli na Partizan - rekao je Balažić za klupski sajt.

Trener Marko Nikolić povratkom na klupu crno-belih vratio je u startnu postavu Gregora Balažica, koji iza sebe ima dugu pauzu zbog povrede kolena.

- Lično osećam da sam imao pauzu iza sebe što je i normalno. Sada se osećam super i verujem da ću svakim danom sve bolje igrati i da ću uvek dati maksimum ko god se nalazi na protivničkoj strani.

Slovenački štoper ističe zadovoljstvo što Partizan na poslednje dve utakmice nije primio gol, u pobedama nad Javorom (2:0) i Čukaričkim (1:0).

- Za nas odbrambene igrače najvažnije je da ne primimo golove, što smo i uspeli u poslednje dve utakmice, tako moramo da nastavimo. Imao sam šansu i da postignem gol u dva navrata, ali se time ne opterećujem. Siguran sam da ću ga dati kad bude najpotrebnije.

Fudbaleri Partizana u narednom kolu gostuju u Novom Sadu protiv Spartaka u subotu od 19 sati.

(Tanjug)