Bogdan i Kalina luduju na Ibici, a Teodosić otkriva kako će im stvarno sve to platiti!

Kapiten Srbije izgubio je opkladu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru

Kontinuitet uspeha košarkaške reprezentacije mami osmehe cele Srbije, zemlje koja obožava košarku. Sistem koji je napravio Aleksandar Đorđević ima temelj u kapitenu kakav je Miloš Teodosić.

Popularni Teo poručio je da ekipa nije još rekla sve, i da je finalna utakmica Olimpijskih igara protiv Amerike bila najlošija na turniru.

- Nije Amerika toliko jača od svih koliko je bila razlika u finalu. To je bila naša najlošija utakmica na turniru. Igrali smo treću vrlo neizvesnu utakmicu zaredom, posle Hrvatske i Australije. Bili smo ispražnjeni, odnosno nespremni za finale kakvo treba da bude i kako treba da odigramo - rekao je Teodosić za "Žurnalov" magazin.

Posle fantastične pobede nad Australijom u polufinalu, Teodosić je otkrio da je napravio opkladu sa Nikolom Kalinićem i Bogdanom Bogdanovićem da će im platiti letovanje na Ibici ukoliko doguraju u Riju do kraja.

Košarkaši Fenerbahčea su upravo na popularnom špankom ostrvu, a Teodosić se odstupa od principa opklade.

- Naravno, držim reč. Dužni su da vrate sa sobom sve račune kako bih video sve troškove i iste refundirao. Učim ih odgovornosti - poručio je Teodosić.

Inače, Bogdan i Nikola se baš lepo zabavljaju...

(Telegraf.rs)