Očevi su im slavni, a oni nove fudbalske nade Srbije!

Sinovi poznatih srpskih fudbalera nastavljaju porodičnu tradiciju i pokušavaju da dostignu slavu svojih očeva

Srbija ne treba da brine. Imaće uvek talentovane fudbalere i uskro možemo očekivati u A timu naše selekcije novog Stankovića, Mihajlovića, Adžića, Stojanovića, Vučićevića itd.

>>> Ovih 12 srpskih fudbalera su pokušali da budu bolji od roditelja. Nisu uspeli! (FOTO) (VIDEO)

Da, to su naslednici naših proslavljenih fudbalera.

Veliku pažnju javnosti privukao je debi Stefana Stankovića (16) za kadetsku reprezentaciju Srbije. Sin Dejana Stankovića učestvovao je u pobedi kadeta nad Belorusijom (6:2)

Ipak, on nije jedini primer. I deca ostalih srpskih fudbalera se bave fudbalom i postoji mogućnost da neko od njih pretekne slavu oca.

Bivši selektor Srbije a sada trener Torina, Siniša Mihajlović ima dva sina Miroslava (16) i Dušana (14) koji igraju fudbal u omladinskoj školi Lacija.

Sin bivšeg igrača Zvezde Ivana Adžića, Luka (18) već je etabliran kao velika nada Zvezde a ima već i profesionalni ugovor sa crveno-belima.

Tu u Zvezdi bila su i još dvojica vršnjaka Luke Adžića, sinovi Stevana Dike Stojanovića i legende Partizana Nebojše Vučićevića.

Marko Stojanović ima 18 godina i za razliku od oca nije stao na gol već igra. Ovog leta je iz Zvezde prešao u Kijevo. Bio je u prvom timu Zvezde u eri trenera Slaviše Stojanovića

Sin Ušketa Vučićevića, Vanja (18) je maltene prešao iz Čukaričkog u Zvezdu, ali je taj transfer stopiran.

Međutim, on trenira sa Zvezdom, a pravo nastupa stiče od decembra.

Tu je još i  Marko Janković (16), sin Aleksandra Jankovića nekadašnjeg trenera Zvezde, a sada Standarda iz Liježa. Kao i sin Dejana Stankovića reprezentativac je Srbije u kadetima i važi za jednog od najperspektivnijih.

(Telegraf.rs)