PERUNIČIĆ UBO PREDSEDNIKA VILJUŠKOM: Krvavi Krstovdan na slavi Rukometnog saveza Srbije!

Veliki incident dogodio se na proslavi Krstovdana, slave Rukometnog saveza Srbije

Predrag Peruničić je na proslavi Krstovdana, slave Rukometnog saveza Srbije, napravio veliki skandal, pošto je viljuškom ubo u butinu Sinišu Lazića, predsednika Skupštine RSS, prenosi Srpski Telegraf.

Proslavljeni reprezentativac naše zemlje, a sada državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta uboo je Lazića u jednom restoranu u Beogradu, a ovaj je navodno nakon toga skinuo košulju i Peruničiću poručio ''Ubodi me i u srce''.

Ipak, na kraju je morao da potraži pomoć na otropediji u bolnici u Kosovskoj Mitrovici, gde inače i živi.

Navodno je ceo incident počeo kada je Peruničić prozvao Lazića na slavi pred sveštenikom, kada je pitao Dragana Škrbića i Ivana Lapčevića, bivše reprezentativce da li poznaju Lazića, aludirajući na to da nema iza sebe bogatu igračku karijeru, pošto je branio u Trepči iz Kosovske Mitrovice.

Ipak, Lazić nije želeo da dodatno objašanjava ceo incident, kako kaže, u interesu rukometa.

- Desilo se šta se desilo, neću ništa da pričam zbog interesa rukometa. Bio je to momenat nepažnje, pomirio sam se sa Peruničićem - rekao je Lazić za Srpski Telegraf.

Peruničić se ovim povodom nije oglašavao još uvek, a navodno je od ponedeljka na odmoru, kako je rečeno ovom listu iz ministarstva.

(Telegraf.rs)