Jedan od najvećih talenata srpskog fudbala debitovao za Zvezdu (VIDEO)

Talentovani Veljko Nikolić prvi nastup u crveno-belom dresu imao protiv Lovćenca u prijateljskom meču

Veljko Nikolić je stigao u Crvenu zvezdu nedavno i najavljen je kao jedan od najvećih evropskih talenata. Kapiten ompladinske reprezentacije Srbije stigao je iz OFK Beograda, a na prijateljskom meču protiv Lovćenca debitovao je za seniorski tim.

>>> "Delije" još jednom maestralne u humanitarnoj akciji!

- Velika mi je čast što sam debitovao za prvi tim Crvene zvezde. Što se tiče konkretno moje igre mogao sam i bolje, dosta je neravan teren i svim igračima je to smetalo. I pored toga, zaista sam presrećan. Osećaj je neverovatan, nisam ni svestan da sam debitovao za najjači tim u Srbiji. Svakom dečaku bih poželeo da ovo doživi - rekao je Veljko Nikolić.

Nikolić je rođen 1999. godine i jedan je od najvećih talenata su Srbiji, a objasnio je i na kojoj poziciji se najbolje snalazi.

- Na terenu se najbolje snalazim na poziciji iza špica, takozvana lažna devetka. Takođe mogu da igram i na mestu zadnjeg veznog. Ispred mene je još uvek period adaptacije i nadam se da ću tek pokazati sve svoje kvalitete - zaključio je Nikolić.

Zvezda je u prijateljskom meču savladala Lovćenac sa 4:0, golovima Vieire u 14, 21 i 39 minutu, a strelac je bio i Plavšić u 28. minutu.

Pre utakmice fudbaleri crveno-belih su se družili sa đacima iz škole Vuk Karadžić, sa kojima su imali priliku da se fotografišu i dobiju autogram.

(Telegraf.rs)