Bivši as Partizana, sada NBA igrač, rekao da mu je najteže bilo u Srbiji, a onda je duhovito opisao Vujoševića!

Iskreno, kada Greg Popović poludi, to nije ni izbliza toliko loše kao kod Duleta, kaže Davis Bertans igrač San Antonija

Bivši košarkaš Partizana Davis Bertans stekao je reputaciju u NBA u San Antonio Sparsima. Iako ima veliko iskustvo igranja u Evroligi u dresu Partizana, on nije još iskazao pun potencijal zbog teških povreda kolena zbog kojih se oporavljao skoro dve godine.

>>>> Bertans potpisao ugovor sa Sparsima, pa se na srpskom zahvalio Grobarima i Vujoševiću!

On je američkim medijim apričao o svojoj karijeri u Evropi i istakao da mu je najteže bilo u Srbiji. Pomenuo je tu i Vujoševića za koga je rekao da je veoma težak trener, ali da mu je pomogao da napreduje.

-  Imao sam dug put pred sobom dok nisam stigao u NBA. Prošao sam kroz neke teške, teške povrede, a imao sam i veoma teškog trenera u Srbiji. Kada sve sagledam, mislim da su mi dve najteže sezone bile u Srbiji. Nisam siguran da sam ikada trenirao toliko u životu kao tada. To mi je mnogo pomoglo u karijeri - rekao je Bertans američki medijima.

Bertans je sada ponovo kod jednog trenera sa prezimenom ić, kod Grega Popovića

- Iskreno, ako mislite da je Pop ponekad poludi, to nije toliko ni loše kao kod Vujševića. Naravno, ne želim da ga dovedem u tu najgoru fazu, ne želim da ga ljutim, ali sam prolazio kroz slične situacije ranije. Pa, kada trener Popović i viče na mene, znam da je iz dobre namere, da želi najbilje od mene - kaže Letonac.

Ipak, iskusniji igrači su ga upozorili da će tek da vide Popovića u svom "najboljem i najgorem" izdanju".

(Telegraf.rs)