Šta je to Đurđić rekao posle gola kojim je prekinuo crnu seriju od 22 meča bez pogotka?

Crnoj seriji iskusnog napadača je konačno došao kraj

Čekao je, čekao, čekao i...čekao napadač Partizana Nikola Đurđić da postigne zvaničan gol još od 19. marta ove godine i meča između Fortune i Kajzerslauterna (4:3), ali ga je sreća pogledala tek sredinom oktobra.

Na meču protiv Radničkog iz Niša koji Partizan nije dobio, ali Marka Nikolića svakako može da raduje što se iskusni napadač probudio.

- Osećam se kao da sam skinuo najmanje deset kilograma sa leđa. Drago mi je da sam prekinuo užasnu seriju, ali je opet moj gol u senci izgubljenih bodova i ostaje veliki žal što se nismo Zvezdi približili na četiri boda - rekao je Đurđić i nastavio:

- Psihički veoma bitan gol za mene, nadam se da kreće serija. Sigurno da su mi značile asistencije pogotovo ona u derbiju, ali sam svestan sam da sam ovde doveden zbog golova i ne bežim od odgovornosti za svoje promašaje do sada.

Đurđić je potom najavio Kup meč protiv Žarkova, ali se još jednom dotakao te crne serije.

- Iskreno, mislio sam da nema kraja crnoj seriji. Mislim da imam tri ili četri poništena gola zbog ofsajda, evo i danas su mi poništena dva. Upravo me ta prevelika želja za golom vodi da sam uvek za korak u ofsajdu - rekao je Đurđić:

- Pobeda u Kupu ne sme da se dovodi u pitanje, ali moramo mnogo bolje nego danas, jer kada nismo na nivou, loše stvari nam se dešavaju.

(Telegraf.rs)