Dirljiva poruka Đokovića za devojku bez ruku: Idol svih Srba otkrio zašto je baš Dejana njegov idol i inspiracija (VIDEO)

Divim se tvojoj snazi. Divim se tvojoj volji, tvom talentu. Ne samo u slikanju koji je očigledan, već i u tekvondu, volja da učiš, da budeš student, da se konstantno razvijaš, poruka je najboljeg tenisera sveta za hrabru devojku

Dejana Bačko je izvanredno hrabra devojka koju ni strašan hendikep nije "slomio", naprotiv, ona živi punim plućima, stvara i bavi se sportom.

>>> DEJANA BAČKO NEMA RUKE: Ali su je životne nedaće učinile jakom i istrajnom. Ona može sve! (FOTO) (VIDEO)

Njena pasija je slikanje, ali pošto nema ruke, četkicom savršeno barata držeći je prstima na nogama. Ona je jedno čudo! I to nije sve: ona se bavi taekvondom.

Njena priča i njena energija i volja za životom su lekcija za sve pesimiste koje "mrze da žive" i misle da imaju problem.

Ona je primer za sve. Idol svih nas. I jednom Novaku Đokoviću, koji zna ko je Dijana Bačko i za koju ima specijalnu poruku.

- Draga Dijana, pre svega želim da iskažem svoje ogromno zadovoljstvo što mogu da ti se obratim, pa makar i ovim elektornskim putem i da ti kažem koliko te volim, koliko te poštujem i koliko ti se divim. Divim se tvojoj snazi. Divim se tvojoj volji, tvom talentu. Ne samo u slikanju koji je očigledan, već i u tekvondu, volja da učiš, da budeš student, da se konstantno razvijaš. Ti si svima nama idol, svima si nam inspiracija i svojim primerom pokazuješ ljudima koliko je bitno da se ne predaju i da svakodnevno veruju i slede svoje snove. Jedva čekam da te zagrlim i da se upoznamo i uživo. Znam da će taj trenutak brzo doći, a do tada ti poručujem da se ne predaješ, da ostaneš na tom putu, da budeš pozitivna i nasmejana kao što jesi. Volim te i sve najbolje ti želim.

(Telegraf.rs)