Nedović ima povredu zbog koje može da završi karijeru?

Prema dijagnozi, postoji mogućnost i da on prestane sa igranjem košarke. Njegova povreda je specifična, rekao je Đoan Plaza

Trener španske Unikahe Đoan Plaza dao je zabrinjavajuću izjavu gde tvrdi da je povreda Nemanje Nedovića (25) takva da postoji mogućnost da završi karijeru.

>>> NEDOVIĆ SA POVREDOM RASPAMETIO ŠPANIJU: Srpski košarkaš je MVP kola zbog ovih poteza! (VIDEO)

Nedović je povredio mišić desne noge u duelu sa Gran Kanarijom i od 17. oktobra je van parketa, a u pitanju je povreda nerva.

- Znam da mi je doktor rekao da ne računam na njega. Koliko dugo, to još ne znam. Možda će mu trebati mesec dana, a možda više i ne zaigra. Prosečno vreme oporavka od takve povrede je dva ili tri meseca. Kada počnete sa treninzima, potrebno vam je dve ili tri nedelje da povratite mišićni tonus.

- Prema dijagnozi, postoji mogućnost i da on prestane sa igranjem košarke. Njegova povreda je specifična. To je tip povrede za koju ne postoji rešenje- rekao je španski trener.

Međutim, ubrzo se na Twiteru oglasio agent srpskog košarkaša Miško Ražnatnović sa lepšim vestima.

- Prema poslednjim medicinskim izveštajima Nemanja Nedović će igrati zvanične mečeve ovog meseca. Bez brige -apisao je Ražnatović.

E sad, možda nije pitanje da će biti u timu i igrati, ali je pitanje kako će igrati i koliko će telo trpeti zbog toga. U svakom slučaju videćemo da li će naš igrač zaigrati za Unikahu do kraja meseca.

(Telegraf.rs)