MISTERIJA MESIJEVE TETOVAŽE: Zašto je ostavio samo 4 detalja, a ostalo obojio u crno? (FOTO)

Argentinac je iznenadio ceo svet jer je pre samo četiri nedelje objavio fotografiju na kojoj se pohvalio tetovažom, koja je tada drastično drugačije izgledala

Lionel Mesi je šokirao ceo svet novom tetovažom, koju su fotoreporteri zabeležili na treningu Argentine uoči velikog derbija protiv Brazila. Fudbalski fanatici, pa i Mesijevi fanovi su iznenađeni, može se reći neprijatno izgledom tetovaže. Mesi kao da je napravio ''štucnu'', tako što je obojio donji deo noge skoro do kolena u crno.

>>> Zaboga Mesi, šta si to uradio sa nogom?! (FOTO)

Samo nekoliko detalja se mogu primetiti u crnom okviru, a to su broj 10, fudbalska lopta, ruke i ispisano ime njegovog sina Tijaga.

Mnogi su iznenađeni i pitaju se kako je uopšte Mesi došao na ideju ta napravi ovakvu tetovažu, naročito jer je ona pre toga izgledala potpuno drugačije, sa mnogo detalja i boja.Upravo je Argentinac na Instagramu objavio fotografiju kada je tetovaža bila gotova i to pre samo četiri nedelje.

Očigledno da mu se nije nešto preterano svideo tadašnji izgled, pa je odlučio da sve to preboji, pa su nestali ruža, mač, krila i sve ostalo što je prethodno bilo iscrtano na njegovoj nozi.

Simboli koje je sačuvao jasno govore šta je Mesiju na prvom mestu u životu - sin prvenac Tijago (njegove ruke i ime) i fudbal (lopta i broj 10 su jasna asocijacija).

Pogledajte kako danas izgleda Mesijeva tetovaža:

Pogledajte i kako je izgledala pre bojenja:

(Telegraf.rs)