"Gigantesco" Simonović: Ovako su Italijani videli pobedu Zvezde nad Armanijem

Milano je spušten na zemlju u Beogradu, pišu mediji na Apeinima

Posle dve pobede (Efes i Baskonija), košarkaši Armanija naleteli su na, do sada, najčvršći zid u obliku Crvene zvezde, od koji su se odbili bez šanse da uzvrate udarac.

>>> Trenutak koji je Delije bacio u trans: Simon oteo loptu Mačvanu, brutalno zakucao, pa je usledio urlik uz oštar pogled! (VIDEO)

Zvezda je pobedila u velikom stilu i "spustila Armani na zemlju", pišu Italijani u izveštaju meča iz "Kombank Arene".

Naravno, u prvom planu je Marko Simonović. O njemu i Italijani pišu bajke. Nazivaju ga "Gigantesco". Gigant. Čovek odluke.

- Simonović, igrač "vruće ruke", pogodio je četiri sjajne trojke u prvom poluvremenu koje su razbile odbranu Armanija u paramparčad - piše "Gazzetta dello Sport".

>>> VAUUUUU: Ovako je košarkaš Armanija reagovao na grmljavinu Delija tokom himne Evrolige (VIDEO)

Dalje, u tekstu je opisana i "sjajna atmosfera" na tribinama koja je, uz vrhunsku utakmicu Radonjićevog tima, pomogla Zvezdi da odnese pobedu.

- Kuzmić je u startu odličnom defanzivom limitirao Raduljicu - opisuju duel dva srpska centra Italijani koji su podsetili na to da je najmoćniji napad Evrolige potpuno zatajio u Beogradu sa užasnim procentima šuta, za šta je direktno odgovorna fanatična i agresivna odbrana crveno-belih.

(Telegraf.rs)