Srbi deo istorijske ludnice u Dortmundu, Ronaldo nije hteo da slavi, Mažić bez greške u najdosadnijem meču! (VIDEO)

Groznica Lige šampiona se nastavila u spektakularnom stilu, sa 12 golova u Dortmundu

Istorijsko veče za Ligu šampiona u Dortmundu! Borusija je sa 8:4 pobedila Legiju u najefikasnijem meču ovog takmičenja, u kom je prvih sedam golova postignuto u rekordnom roku od 22 minuta.  Milorad Mažić bio je arbitar na meču Kopenhagen - Porto i nije imao težak zadatak (0:0), dok Kristijano Ronaldo nije želeo da sa Realom slavi 2:1 protiv Sportinga u Lisabonu. Vizu za drugu fazu su do sada obezbedili Monako, Dortmund, Real, Lester i Juventus, dok su bez ikakve nade Dinamo Zagreb, Briž, Legija, Sporting i CSKA.

Liga šampiona, utorak:

Grupa E

CSKA - Bajer 1:1

Monako - Totenhem 2:1

Tabela: Monako 11, Bajer 7, Totenhem 4, CSKA 3

Grupa F

Borusija - Legija 8:4

Sporting - Real 1:2

Tabela: Dortmund 13, Real 11, Sporting 3, Legija 1

Grupa G

Kopenhagen - Porto 0:0

Lester - Briž 2:1

Tabela: Lester 13, Porto 8, Kopenhagen 6, Briž 0

Grupa H

Dinamo - Lion 0:1

Sevilja - Juventus 1:3

Tabela: Juventus 11, Sevilja 10, Lion 7, Dinamo 0

>>>GOLČINA MALO POZNATOG SRBINA UTIŠALA DORTMUND: Posle ove majstorije spoljnom dobro ćete ga zapamtiti (VIDEO)

>>>Povredio se Geret Bejl! (FOTO)

Nestvaran meč odigrale su ekipe Borusije i Legije, u kojoj su Srbi imali zasluge za sva četiri gola! Švajcarski Srbin Prijović postigao je prva dva, Radović je asistirao dva puta, a drugi je bio za našeg "Mađara" Nikolića, koji je odlično reagovao u 83. minutu duela. Dominirao je Rojs sa het-trikom, a Paslak je postao najmlađi Nemac strelac u Ligi šampiona sa nepunih 19 godina. Sa 12 golova, oboren je rekord utakmice Monako - Deportivo iz 2003. sa 8:3 na kraju.

Lester je nastavio da dominira i obezbedio je prvo mesto kolo pre kraja, a Juventus je režirao veliki preokret u Sevilji, pošto je iskoristio i igrača više od 36. minuta, kada je nesmotreni Vaskez dobio drugi žuti karton. Bonući je presudio u 84. minutu, a Mandžukić je stavio tačku na meč. Totenhem je u najgoroj situaciji jer je pred ispadanjem i zavisi od meča Monako - Bajer u poslednjem kolu. Ako Francuzi i Nemci remiziraju, neće Pevcima vredeti pobeda nad CSKA.

(Telegraf.rs)