Kro Kop podivljao zbog predaje: Nalupaću Silvu kad ga vidim, nema veće kukavice!

Kro Kop podivljao zbog neočekivanog poteza brazilske legende

Hrvatski borac Mirko Filipović Kro Kop trebalo je da se 29. decembra bori protiv 40-godišnjeg Vanderleja Silve, koji je otkazao nastup i razočarao navijače, dok je Mirko pobesneo.

- Upravo sam dobio poruku da se Vanderlej Silva uplašio i otkazao borbu za Novu godinu, a kunem se da sam pre neki dan rekao Stipi Drvišu da imam osećaj da će ovaj eskivirati borbu. I jutros dobijem poruku. Koja je to kukavica, bio je hrabar da me proziva da želi borbu sa mnom u prvom krugu turnira. Bio je hrabar kada je držao predavanje na konferenciji nakon moje zadnje borbe, kako ćemo prirediti meč za pamćenje - rekao je Mirko, i tu se nije zaustavio.

-Nije sramota uplašiti se niti izgubiti borbu, ali je sramota glumiti mangupa, a znaš da se nemaš nameru da se boriš. Ne volim "treš tok", ali ako se pojaviš u Japanu u bilo kojoj ulozi osim da se boriš sa mnom, tako ću te nalupati i to tamo gde te prvi put vidim - naveo je Kro Kop.

Bilo je predviđeno da se Mirko i Vanderlej suoče u četvrtfinalu turnira u Otvorenoj kategoriji, a sada je neizvesno da li će Kro Kop proći direktno u polufinale ili će mu biti dodeljen novi rival. Prvi duel Kro Kopa i Silve 2002. okončan je bez pobednika, a četiri godine kasnije Filipović je zabeležio jednu od najvećih pobeda karijere.

(Telegraf.rs)